書展第2日之邊個係ah-yo

感謝大家讚賞我們的攤位布置!

對未能跟ah-yo紙板人影相的讀者講聲唔好意思

因為昨天下午5時多, tdc特攻隊   又出現

呢次仲帶埋 大鐵籠 ,隨時即捕即鎖

我真係見到佢地沒收了其他攤位部分東西

我們為免ah-yo被收監,所以紙板人唯有休息了2小時

另外,確實有不少讀者在現場詢問 ah-yo 幾時出現,

仲有個男孩子膽粗粗問我們其中一位(靚女)staff係唔係ah-yo

比d貼士大家,ah-yo 最大可能出現的日子就係 呢2、3日

但請大家若見到ah-yo, 不要影相啊!佢無左份工,出版社 養佢唔起

第2日熱賣包括

《火星空姐玩轉地球》 每日限賣10本簽名本, 昨日依然絕早沽清!

《火海豪情 消防員》- 後勁凌厲!有退休消防員同我們大講「烈火雄心!!!

《贏一場沒有波的比賽》-馬啟仁有唔少fans專誠黎買,keyman會在星期六、日下午約4-6pm到我們的攤位!講波,又係時候la!!

《一屋愛搞作之可憐小王子》 – 好多女仔愛不釋手!作者星期日 2pm簽名會, 地點係博覽入口大堂 , 記得黎ar!

《野蠻約會 野蠻空姐與鬼佬大大的空中情緣》 有唔少fans買一套四本 , 佢地話勁抵!

超煩女生之一公升口水- 讀者話勁搞笑 . 有高木直子feel

廣告