書展第1日 相約在天涯海角

昨天去了一日書展, 已經 攰到想死 , 個場實在太大了 ,

我們的攤位在天涯海角 ,每次出會場接作者/相關友好,都要行一大段路 ,

而中途更要避開重重人群, 尤其是 疑似排隊攞o靚模簽名籌 的人龍,

以及追住d唔知乜人的人, 實在很花氣力。

而我們的2大代言人- ah-yo n 野蠻空姐的紙板人 , 竟然比tdc 人員抄牌,

爭d仲鎖佢地走, 我們的攤位已經在「天涯海角」, 仲唔比做d宣傳,

真係過份!

不過tdc d人走左, 立即放番佢地出黎 , 您們可搵我們的2大代言人影相啊!

這個slideshow需要JavaScript。

第1日熱賣包括

《火星空姐玩轉地球》 每日限賣10本簽名本, 昨天絕早沽清!有fans朝早0930想搵ah-yo , 1930再黎….. 但等唔到……比tips 大家, 星期五 – 日機會大d

《野蠻約會 野蠻空姐與鬼佬大大的空中情緣》 有唔少fans買一套四本 , 佢地話勁抵!

《火海豪情 消防員》- 有唔少大隻型男專誠黎買!我估計唔係鄭+穎 or hey wong , 而係真正消防員!!!

《一屋愛搞作之可憐小王子》 – 作者印左好靚的書簽送給讀者, 咁old school , 真係感動!作者星期日 2pm簽名會, 地點係博覽入口大堂 , 記得黎ar!

《超煩女生之一公升口水》- 讀者話勁搞笑 . 有高木直子feel

廣告